ساخت کفی طبی با اسکن پا

پای پرانتزی یک وضعیت غیرطبیعی است که در آن پاها، وقتی کنار هم گذاشته می‌شوند، زانوها از یکدیگر جدا هستند و شکل طبیعی ندارند. این حالت می‌تواند تأثیر مخربی بر عملکرد زندگی افراد داشته باشد. برای مثال، ممکن است شیوه راه رفتن تغییر کند، فشار زیادی بر روی پاها وارد شود، زانوها تخریب شوند و درد بگیرند، مچ پا دچار اختلال چرخش شود و نشانه‌های دیگری هم وجود داشته باشد. بنابراین بسیار حائز اهمیت است که اقداماتی انجام شود تا از این آسیب‌ها پیشگیری شود. در مقالات قبلی درباره‌ روش‌های درمانی صحبت کردیم و در این‌جا قصد داریم درباره‌ استفاده از کفی طبی پای پرانتزی بپردازیم.

استفاده از کفی طبی در کفش‌ها می‌تواند باعث کاهش درد پا تا حد زیادی شود و بهبود در شیوه راه رفتن فراهم شود. بنابراین این یک گزینه مناسب و ضروری برای افرادی است که از پای پرانتزی رنج می‌برند. در ادامه به جزئیات بیشتری درباره‌ی این موضوع خواهیم پرداخت.

طراحی کفی طبی پای پرانتزی

پای پرانتزی چیست؟

اشخاصی که به این آسیب دچار هستند، هنگامی که پاهای خود را کنار هم قرار می‌دهند، متوجه می‌شوند که زانوهایشان از یکدیگر فاصله دارند و پاهایشان شکل کمانی به خود می‌گیرند.

پای پرانتزی به طور معمول در تمام  کودکان سن ۴ ساله قابلیت تشخیص و درمان دارد، زیرا در بیشتر موارد دلیل ایجاد کننده پای پرانتزی ژنتیک می باشد.

 اگر پس از ۳ الی ۴  سالگی هنوز علائم پای پرانتزی در کودک وجود داشته و درمان به طور خودبخود اتفاق نیوفتاده باشد، باید به صورت تخصصی برای درمان اقدام شود. یکی از دلایل احتمالی بروز پای پرانتزی ممکن است مربوط به بیماری بلانت باشد، زیرا در طی این بیماری استخوان‌ها به شکل غیرطبیعی رشد می‌کنند.

در صورت داشتن شکستگی در کودکان بزرگتر و عدم ترمیم کامل استخوان‌ها، ممکن است این مشکل ایجاد شود. همچنین بیماری نرمی استخوان نیز می‌تواند منجر به پای پرانتزی شود، به ویژه در افراد مسن‌تر که این آسیب‌ها ممکن است با علایم آرتروز و پوکی استخوان همراه باشند ولی دلیل اصلی ایجاد کننده همانطور که گفته شد ژنتیک می باشد که از والدین به فرزندان منتقل می شود.

کفی طبی پای پرانتزی

علائم پای پرانتزی چیست؟

در حالی که این بیماری به وضوح در نمای ظاهری قابل مشاهده است، تشخیص آن ممکن است برای هر کسی قابل انجام باشد. اما برخی از علائم مهم و شایع آن عبارتند از:

– روند پرانتزی شدن پاها به صورت قرینه در هر دو پا

– عدم تماس زانوها در هنگام ایستادن فرد، حتی اگر مچ پاها به یکدیگر نزدیک باشند، حائز اهمیت است.

– درد زانو یا لگن که قابل توجیه با عوارض دیگر نباشد

– تشدید علائم با گذر زمان در صورت عدم درمان

با این حال، برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، بهتر است از پزشک متخصص در این زمینه مشاوره بگیرید.

ساخت کفی طبی پای پرانتزی

مزایای استفاده از کفی طبی برای پای پرانتزی

بسیاری افراد مبتلا به این عارضه به علائمی از قبیل درد پا، درد زانو، اختلالات حرکتی و مشکلات در راه رفتن رنج می‌برند. بر اساس تجربیات پزشکان، قرار دادن کفی طبی در کفش‌ها بهترین گزینه‌ مناسب برای کنترل علائم و درد برای افراد مبتلا به این مشکلات می‌باشد. از مزایای استفاده از کفی طبی برای پای پرانتزی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حمایت بهتر از پاها

در کف پای شما بیش از 100 عضله و استخوان وجود دارد، که همگی نقش حیاتی و مهمی در بدن دارند. بنابراین، اهمیت ویژه‌ای به مراقبت و توجه به کف پاها داشته باشید. زیرا تمام وزن بدن بر روی این منطقه اعمال می‌شود. استفاده از کفی طبی می‌تواند وضعیت شما را بهبود بخشد و به سلامتی زانو‌ها و ستون فقرات کمک کند. این کفی‌ها با پشتیبانی مناسب از سه قوس موجود در کف پا، باعث کاهش درد و راحتی بیشتر در هنگام حرکت می‌شوند.

  • کاهش درد

کفی‌های طبی مانند ضربه‌گیر عمل می‌کنند، به‌ویژه اگر آن‌ها را به صورت سفارشی تهیه کنید. با اخذ کفی‌های مناسب، می‌توانید از عملکرد بهتری برخوردار شوید و بهبود وضعیت خود را تجربه کنید.

  • افزایش راحتی

اگر از کفی‌های طبی استفاده کنید، به راحتی بیشتری در فعالیت‌های روزمره خود خواهید رسید. این کفی‌ها، به شما کمک می‌کنند که در طول راه‌رفتن، ایستادن و انجام کارهای مختلف، احساس بهتری داشته باشید و از درد پا جلوگیری کنید.

  • کمک به رفع چرخش مچ پاها

بهترین راه برای کاهش آسیب های ناشی از پای پرانتزی و جلوگیری از فشار زیاد بر روی زانوها، کمر و لگن، استفاده از وسایل طبی و کفی های طبی مناسب است. این کفی ها، با ایجاد حمایت لازم برای قوس پا، باعث کاهش فشار بر مفاصل شده و آسیب پذیری زانوها نسبت به آسیب های ورزشی را کاهش می دهند. برای اطمینان از تاثیربخشی کفی های خود، بهتر است به کلینیک اسکن پا پردیس مراجعه کرده و کفی مناسب را بر اساس اسکن پا و اطلاعات حاصل از آن داشته باشید.

نکات مهم در استفاده از کفی طبی پای پرانتزی

این کفی‌ طبی با زاویه 6 درجه طراحی و تولید شده است، که استفاده از آن به توصیه و تجویز درمانگر بستگی دارد. برای استفاده از کفی طبی، آن را به گونه‌ای درون کفش قرار دهید که قسمت کف پا با سطح کفی طبی در تماس باشد و قسمتی از سطح کفی که دارای ارتفاع بیشتری است زیر لبه بیرونی پاشنه‌ی پا قرار بگیرد.

این وسیله به منظور پیشگیری از عوارض طراحی شده است و توانایی درمان پای پرانتزی و عوارض آن را در کودکان و بزرگسالان دارد . این کفی طبی سبک، بادوام، بدون تغییر شکل و قابل شستشو می‌باشد.

مزایای کفی طبی پای پرانتزی

کلام آخر

در این مقاله، سعی کردیم شما را با کفی‌های طبی و مزایای استفاده از آن آشنا سازیم. استفاده از کفی‌های طبی برای درمان پای پرانتزی یک گزینه کامل و به نوعی کنترل‌کننده علائم نیز می باشد. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید باشد. در صورت داشتن هرگونه سوال، با ما در تماس باشید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *